Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Árpád, a punk válaszol

2008.06.26. 15:51 | Árpád, a punk | 2 komment

Nos, itt felforrósodott a hangulat. Sajnos megszállták a blogot az olyan kommentelők, akik ellen föl kell lépni. Sok üzenet érkezett, hogy mi lesz. Ma főleg erről lesz szó.

Kedves Árpád!

A nyulizmus szempontjából eredményesnek gondolják ezt a hajtóvadászatot Alexis Dudus ellen? Egyszer már legyőzte, mit foglalkozik vele?

Persze, jópár éve már lenyomtam, mint a taxiórát. És azt hittem, eltűnt a süllyesztőben, de úgy tűnik hiba volt szem elől téveszteni. (Még a nagy emberek is hibáznak néha. De az igazán nagyok bevallják.) Viszont nem hagyhatom, hogy az internetet, amit valószínűleg jogosan tekintek sajátnak, arra használja ez a félember, hogy a nyulizmust gyalázza bér-kommentezői által.

 

Árpád, a punk!

Tetszett a koncertkritikád. Te legalább értetted ezt a magasművészetet. A tanácsaidból sokat lehet okulni. Már egy ideje gyakorlom a furcsa kéztartásokat, mert a médiában szeretnék elhelyezkedni. Tudnál rám egy kis időt szakítani, hogy megmutassam, mit tudok?
 

 

Tudnék, kérdés, hogy akarok-e.                      Nem akarok.

 

Verekedés lesz a felvonyuláson?
Izgatottan olvasom, hogy készülődnek ellenünk barnák. Mit tegyünk ellenük?

A kérdés jogos. Meg is osztom veletek a megoldást. A Pride-on olvastuk, úgyhogy mától én vagyok a szerzője:

Felvonulók 12 pontja

  1. Ne dobálj semmit az ellentüntetőkre, mert ez további támadást eredményezhet, illetve ekkor a rendőrség feloszlathatja a felvonulást.
  2. Az ernyő és a bukósisak jó védelmet nyújthat az ellentüntetők tojásai és sörösüvegei ellen.
  3. Kényelmes cipőben gyere, amelyben futni is tudsz.
  4. Lehetőleg csoportban közlekedj. Ha egyedül vagy, vagy a barátaid már elmentek, kérj meg másokat, hogy csatlakozhass hozzájuk, amíg forgalmasabb helyre nem értek.
  5. Lehetőleg taxival közlekedj. Ha kevés a pénzed, állj össze másokkal.
  6. Olyan cipő (és ruházat) legyen rajtad, amelyben tudsz futni.
  7. Bízz a megérzéseidben: ha valaki vagy valami gyanúsnak tűnik, próbáld meg elkerülni, vagy kérj segítséget.
  8. Legyen nálad elég pénz taxiba ülni.
  9. Legyen feltöltve a mobilod árammal és pénzzel, hogy segítséget tudj kérni.
  10. Programozd be a mobilod első gombjára a 112 segélyhívót vagy a 107-es rendőrségi számot.
  11. A rendezvény után menj egyenesen a Hősök terén lévő kisföldalatti-állomáshoz, lehetőleg csoportban. A rendőrség ezt az útvonalat védeni fogja.
  12. Ne menj be a Városligetbe, ez még világosban is veszélyes lehet.

Érdeklődőknek majd értelmezem, ha kell.

 

Te szemét!

Nagyot csalódtam benned az biztos. Miért nem írtál egy sort sem a Mr. Nyúl Béla és a Mr. Árpád, a punk versenyekről? Annyira kíváncsiak vagyunk. te meg itt hazudsz. Azt is hallottam a tv-be mondták hogy Sör Béla tesz föl német tesztet. Mikor??? Azonnal válaszolj!
Death to Árpád

Azért mutatom ezt a levelet, mert jellemző. Sok ilyet kapunk minden nap. Ez régebben nem így volt! (Ah! Aranykor!) Ezért kellett Szmörét bekapcsolnom. Ezért küzd Sör Béla is. Úgy tudom, nincs már messze a megoldástól...

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr81540721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sir Sör Béla 2008.06.26. 19:51:37

Na, barátom, ezt nem kellett volna. Postán küldözgetünk levelet Árpád, a punk-nak? Azt hitted, nem talállak meg! Hát most megvagy, te tetü! Erre rácsesztél, te hülye picsa!

Le a nyulakkal! 2008.06.27. 08:39:32

Látod, látod Árpád! Hiába válaszolsz itten, a kutyát nem izgatja! Mindenki csak Death to Árpádra kíváncsi! Simán lenyomott!

Nyúl Béla meg egy tehetségtelen szájhős! Sajnálom azt a szerencsétlen szerecsent, akit most képeztek át! De majd kiszabadítjuk! Őt is, meg Death to Árpádot is!

"Szorgos népünk győzni fog!"

ui: És most még az e-mail-hez is gumikesztyűt és símaszkot húztam! Nem kaptok el sohase!
süti beállítások módosítása