Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Momenta Ár-Pride Parade 2008

2008.07.06. 04:20 | Kim Nyivak | Szólj hozzá!

Mint minden évben, idén is megünnepelték Momentán a Nyúl Büszkeség Napját. A rendezvény fővédnökségét Árpád, a punk vette át Nyúl Bélától. 2009-ben majd ő adja tovább a stafétát Nyúl Bélának.

Most is több ezren jelentek meg a szimpatizánsok. A vidám hepeninget most is színes, sokszor egészen fantasztikus öltözékekbe bújt vendégek dobták föl.

A barátságos séta, melyen az ONBC teljes vezetése részt vett, a hagyományos zászlóavatással ért véget. Idén a zászló már 20 méteres volt, melyet önkéntesek serény kezei varrtak össze. A zászlóavatást a moladori polgármester támogatta.

Árpád, a punk beszédét a város teljes lakossága végighallgatta, és rendszeresen üdvrivalgással ünnepelte az elhangzottakat.

Nyolc órakor kezdődött az utcabál, amely még most is tart. Szép látni, amikor Momenta bölcs és büszke népe együtt ünnepel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr55555366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása