Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Nyúl Béla megmenekült!!!

2008.08.04. 05:59 | Reckl_Amál | 4 komment

BREAKING NEWLS!!!

Nyúl Béla már a vérpadon állt, amikor a semmiből tizenötezer harcos élén megjelent Árpád, a punk, és kiszabadította!

A CSÚNYÁK ezer fős halálbrigádját elfogták, és jelenleg a Meggyes "Pite" Sándorral készülnek a kórusolimpiára, persze vasra fűzve.

Vezetőjük sajnos elmenekült, de Árpád, a punk azt nyilatkozta, tudja, ki az, és nemzetközi elfogatóparancsot fognak ellene kiadni. Egyedül úgysem megy sokra.

Árpád, a punk hírszerzői megtudták, hol tartják fogva Tritonus művésznőt, és egy kis csapat, ám elszánt kommandós őt is kiszabadította.

Úgy tűnik, a nap, amely az ONBC legsötétebbjének indult, a legnagyobb diadalé lesz.

Éljen Nyúl Béla!

Éljen Árpád, a punk!

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr24598424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tritonus 2008.08.04. 08:46:23

Na, most dumáljatok, nyavalyások!

Éljen Árpád, a punk!

Éljen Nyúl Béla!

(De vajon merre vannak?)

Bokor György 2008.08.04. 11:15:48

Gratulálok a sikeres mentőakcióhoz. De nem lehet szó nélkül elmenni két dolog mellett!

Ez az eset remélem mindenki figyelmét felhívta arra, hogy ideje leszámolni a Pax Belana hamis illúziójával! Veszélyben vagyunk, mi mindannyian, akik a nyugati civilizációhoz tartozunk. És bár én csak vendég vagyok Montanan és Newlbelandon - vagy nem is tudom hol -, de saját hazá(i)m tapasztalatából tudom, hogy harcolni kell az ilyen alattomos férgek ellen, mint Death to Arpad és szánalmas csapata.
Hazá(i)mban titkos fegyvert fejlesztünk a terroristák ellen, de részleteket nem tudok mondani egyelőre. Viszont már tárgyalunk a fegyver eladásáról az Önök kormányával. A hihetetlenül hatékony és veszélyes fegyver neve: D.s.r. rakéta. (Egyelőre csak a mássalhangzókat irhatom le, nemzetbiztonsági okokból!)

A másik probléma - és ez hátrány például a fegyver eladásakor is -, hogy minden jó történés ellenére Árpád, a punk lemondott, és ez a tény továbbra is fennáll.
Azaz, ha csak nem akarjuk, hogy a hirtelen jött népszerűséget Tritonus vagy/és Nyúl Béla arra használja ki, hogy egy puccsal átvegye az ország irányÍtását, akkor mielőbb demokratikus választásokat kell kiírni, és nem ártana egy alkotmányos reform se, hogy ne bénuljon meg az ország ilyen krízis esetén a jövőben!

tritonus 2008.08.04. 21:58:12

Nincs itt puccs! Rendes, demokratikus választások lesznek!

zolimoni 2008.09.04. 14:45:14

Éljen Tritonus, a hős!
süti beállítások módosítása