Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

A jelöltek hivatalos névsora

2008.09.01. 11:42 | Kim Nyivak | Szólj hozzá!

Mivel a jelölési időszak lezárult, a 2008. november 4-én esedékes időközi elnökválasztás jelöltjei és jelölő szervezetei a következőek:

Alexander Dudus - Ellenállók Fóruma

Árpád, a punk - Official Nyúl Béla Club

Laura Busch - Erkölcsrendész Koalíció

A momentai törvények értelmében a mai nappal kezdődően kell programjukat bemutatniuk. A sajtó kötelezve van arra, hogy arányaiban egyforma mennyiségű megszólalási lehetőséget biztosítson a kandidálóknak. Ennek értelmében a Newlspaper Online is természetesen lehetőséget biztosít mindhárom jelölt számára, mellyel a kampányidőszak teljes hossza alatt élhetnek.

Véleményeiket a jelöltekkel kapcsolatban várjuk. Felszólítjuk olvasóinkat, kerüljék az ízléstelen, a jelölt magánszféráját sértő kommenteket, ill. ilyen esetén számítsanak arra, hogy szerkesztőségünk él a moderáció jogával.

Árpád, a punk jelezte, hogy a kampány ideje alatt szünetelteti nagy sikerű és nagy közérdeklődésre igényt tartó rovatát, mert tisztességes versenyben kíván győzni.

Reméljük, Momentához méltó színvonalú kampánynak lehetünk szem- és fültanui. Győzzön a jobb!

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr38642937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása