Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Mi lesz veled, Árpád?

2008.09.23. 11:25 | Reckl_Amál | 1 komment

Tegnap eljött az igazság első órája, Newl Bealand két legnagyobb közvélemény-kutatója előtárta közös, reprezentatív felmérésének eredményét. Olybá tűnik, a verseny jelenleg Laura Busch és Alexis Dudus között zajlik, a 3%-os különbség közel van a hibahatárhoz, de egyelőre Buschné áll jobban.

Viszont Árpád, a punk támogatottsága meglehetősen alacsony. Sokan számítottak arra, hogy Árpád nehezebb helyzetben van, mint az előző választás alkalmával, de azt szinte senki sem gondolta, hogy a számok ennyire drámaiak lesznek.

Az összes választóra vetítve mindössze 9%-ot ért el a nyulista alvezér. Sok van a számláján: az ugrásszerű fejlődésért komoly árat kellett fizetni, a kezdeti sikerek pedig mára elhalványultak. Végül az elmúlt fél év érthetetlen és félelmetes eseményei: a terroristák megjelenése, megerősödése és a majdnem traumatikus végkifejlet. Úgy látszik, sok momentai választó Árpád, a punk hanyagságát vádolja ezekért. Azt pedig, hogy megmentette Nyúl Béla életét kevésbé tartják hőstettnek, inkább feladata ellátásának. Láthatóan kevesebb embert hat meg, mint azt eredetileg gondolhattuk.

A másik aggasztó dolog Árpád, a punk rendkívül visszafogott kampánya. A kampánynyitó ünnepség pompája és lelkesítő beszéde óta Árpád, a punk nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Amíg Laura Busch jelenleg könyvtár-tunéját teljesíti, vagyis végigjárja Momenta összes könyvtárát, és ott beszélget a választókkal, Dudus pedig nagyszabású show-kkal szórakoztatja a momentaiakat, Árpád, a punk semmit sem tesz. Hívei egy része ezt azért is zokon veszi, mert ez a semmittevés arra utalhat, hogy Árpád elvárja, hogy rá szavazzanak, nem is akar kedveskedni a népnek. Mások, főleg az ex-elnök kritikusai pedig erőtlenséggel, kiégéssel magyarázzák. Sokan közülük hozzáteszik: itt lenne az ideje a teljes visszavonulásnak.

Árpád, a punk sajtóügyeletén viszont cáfolták, hogy a politikus fontolgatná, hogy visszalép, sőt nagy meglepetéseket ígértek. Lassan be kellene gyújtani a rakétákat, mert különben végleg lemarad a választásokról. Ez kudarc viszont ONBC-beli helyzetét is megingathatja, mert a nyulista szervezet támogatása egyaránt azt is jelenti, hogy valahol az ONBC is veszít patinájából, ha Árpád nagyot bukik.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr62677288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolimoni 2008.09.23. 15:31:27

Árpád, a punk lassan kifut az időből....nem tudom mire készül, de ha nem robban hatalmasat esélye sem marad, matematikai sem.

Go Laura! GO!
süti beállítások módosítása