Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Laura Busch: A kampány új dimenzióba került

2008.10.04. 20:28 | Reckl_Amál | Szólj hozzá!

Laura Busch momentai elnöknő - jelölt eddigi sikeres kampányát nagy csapás érte a héten. Ismeretlen forrásból előkerült egy videófelvétel, amely a politikust illetlen helyzetben mutatta, általános megrökönyödést okozott. Nem hivatalos felmérések már azt jelezték, Alexis Dudus beérte Laura Buscht, sőt a Napi Répa információi szerint meg is előzte. Hogy az előzetes vizsgálatok mit mutatnak egy hónappal a választások előtt, arról hétfőn fogunk Önöknek beszámolni.

Laura Busch és stábja ezért úgy érezte, magasabb sebességre kapcsol. Egyrészt nyilvánosságra hozták a First Lady kampányfilmét, amelyben nem kisebb művész működött közre, mint Tom Jones.

 

Másrészt meghívta az összes momentai lakost a nemzeti ünnepen tartandó Texasi Country Bálba a Buffalo nevű steak house-ba, mely bő két héttel a választások előtt Mrs. Busch kampányának fénypontja lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr100696355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása