Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Prince is beszáll a kampányba

2008.10.14. 15:34 | Reckl_Amál | Szólj hozzá!

Princze, az amerikai popsztár szintén közismert nyulista. A választásokat ő is figyelemmel kíséri, és bár nem kenyere a politika, két videóüzenetet is küldött a momentai választóknak.

Mint lapunk kérdésére elmondta, számára az a legfontosabb, hogy Dudus semmiképpen sem legyen győztes ebben a küzdelemben. Ezért mind Árpád, a punk támogatására, mind Laura Busch számára küldött egy-egy videót.

Árpád, a punk megnyitóján sajnos személyesen nem vehetett részt, mert éppen legújabb lemezének munkálatai folytak, de tv-n keresztül nézte, és "megindították" Árpád szavai. Azóta viszont úgy érzi, Árpád alkotói válsággal küzd, és különösen azért szeretné támogatni, mert ismeri ezt az érzést.

Így arra kéri a momentai választókat, hogy a következő videót, melynek elkészítésében nem kisebb személy, mint maga Nyúl Béla ihlette, úgy nézzék, hogy közben felidézik, mi minden jót tett Árpád a nyulizmusért és az ONBC-ért. Ez a különleges kópia ráadásul portugál felirattal van ellátva, ami külön kedveskedés Árpád, a punknak.
Azt a kulisszatitkot is elárulta, a dal címe azért Get off, mert Nyúl Béla külön kérte, ne Béla legyen. Hiába a mi szerény vezérünk! Princze ugyan hivatalosan Get Off-nak nevezte el a dalát, de a fehérfülűek hallhatják, valójában Bélát énekelnek a refrénben. A videó egyébként Princze meghatározása szerint "5 és fél perc nyulizmus". Lássuk, halljuk!

 A másik filmecskét nem ajánlja senkinek, kizárólag azért küldte el, mert emlékeztetni akar az ONBC fénykorára. Arra az időre, amikor az ONBC-be még annyian akartak belépni, hogy a sima tagságra is heteket kellett várni. (Nem utolsósorban ez a szám volt az Official Nyúl Béla Club 10 éve című nagysikerű film nyitódala is. - szerk.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr59713586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása