Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Árpád, a punk válaszol

2008.07.03. 14:28 | Árpád, a punk | 7 komment

Mozgalmas hét áll mögöttünk. Szmöre elkapta a világ leggonoszabb spammelőjét, Death to Árpádot. Cornelia Nyikorogna művésznő a visszavonulást fontolgatja. Megválaszottuk Mr. Árpád 2008-at. Piton professzor gyanúba keveredett. És nem utolsó sorban: sir Sör Béla megvendégelte az ONBC nagyjait.

És még mi minden vár ránk?! Szombaton például ütközetre készülünk, amely miatt sajnos el kellett halasztanunk Bokor György uram szabadtéri programját. Vasárnap valami filmpremierre megyek. A címet nem jegyeztem meg pontosan, de valami Szex és Nyúl, szóval biztos jó lesz. Majd írok itten kritikát, vagy rendelek egy Reckl Amálnál. Ehhez viszont túl kell élni a szombatot, úgyhogy ígéretemhez híven kommentárjaimmal, magyarázataimmal megerősítve kapjátok a 12 pontot.

 

1.       Ne dobálj semmit az ellentüntetőkre, mert ez további támadást eredményezhet, illetve ekkor a rendőrség feloszlathatja a felvonulást.
Így igaz! Köpd le őket!
2.       Az ernyő és a bukósisak jó védelmet nyújthat az ellentüntetők tojásai és sörösüvegei ellen. Csak összenyomja a frizurát. Javaslom az ultraerős hajfixáló viselését. Ahogy én teszem majd.
3.       Kényelmes cipőben gyere, amelyben futni is tudsz. Én, bevallom, csizmát akartam venni a Libás Mátyás ingemhez. Vagy vietnámi papucsot, de jó lesz majd valami balerina is.
4.       Lehetőleg csoportban közlekedj. Ha egyedül vagy, vagy a barátaid már elmentek, kérj meg másokat, hogy csatlakozhass hozzájuk, amíg forgalmasabb helyre nem értek.  ONBC! ONBC! És ezerszer is ONBC!
5.       Lehetőleg taxival közlekedj. Ha kevés a pénzed, állj össze másokkal. Csak aztán nehogy összeverekedjetek, hogy ki fizeti.
6.       Olyan cipő (és ruházat) legyen rajtad, amelyben tudsz futni. És a Cavintonodat is vedd be!
7.       Bízz a megérzéseidben: ha valaki vagy valami gyanúsnak tűnik, próbáld meg elkerülni, vagy kérj segítséget. Bocsánat, de egy ilyen felvonuláson mindenki kicsit gyanúsnak tűnik...
8.       Legyen nálad elég pénz taxiba ülni.  Nehogy verekedés legyen a vége! L. 5. és 6. pont!
9.       Legyen feltöltve a mobilod árammal és pénzzel, hogy segítséget tudj kérni. Egyébként ez Ár-Pride-on kívül is jó tanács. Milyen közszolgálatiak lettünk! 
10.   Programozd be a mobilod első gombjára a 112 segélyhívót vagy a 107-es rendőrségi számot.  Soha! Az egyes gomb Béláé!
11.   A rendezvény után menj egyenesen a Hősök terén lévő kisföldalatti-állomáshoz, lehetőleg csoportban. A rendőrség ezt az útvonalat védeni fogja.  A Hősök terén, mielőtt lemenne a kedves felvonuló a föld alá, tegyen koszorút Árpád szobrához. Köszönöm.
12.   Ne menj be a Városligetbe, ez még világosban is veszélyes lehet. Azok az átkozott autogrammvadászok!
 

Lássuk akkor a leveleket!

Miért pont Jurij lett Mr. Árpád? Miért nem én?

Mert Bélával úgy láttuk jónak. Indultál egyáltalán? Mert nyerni nevezés nélkül biza' nem lehet.

Kedves Árpád!
A dél-afrikai csapatot ki kellett volna zárni, mert rasszisták.
Jogvédő

Kedves Jogvédő!
Már miért lenne az rasszista? Csak mert parodizálták azokat a bozótmajmokat?

 

Kedves Árpád!
Megdöbbenéssel követtük a Death to Árpád-ügyet. Véleményünk szerint, DtÁ-dal szemben túlságosan keményen bántak el. Mert mit tett ez a, valljuk be, kicsit lobbanékony ifjú hölgy? Pocskondiázta magukat, na és? Mit számít az ő szava a magukéval szemben?
Remélem, a bírósági tárgyalás tisztességes lesz.
Jogvédő

Kedves Jogvédő!
Szálljon már le rólunk! Nehogy már el kelljen viselnünk ezt a gyűlöletbeszédet, a qrva életbe! Az ilyen szemét rohadékok bármire képesek. Akkor mit szóltok, ha meg akar ölni? Sőt meg is öl! Te meg a bunkó barátaid lesznek a felelősek érte. Mert mi ennek a logikája, bazmeg? Hagyjuk, hogy pofázzon a gedvadék, aztán fölbátorodik, és a folyamat vége, hogy életemre tör.
Ezt akarod, te gyilkospalánta? (Anyád!)

Kedves Árpád, a punk!
Maga valaha tanárként dolgozott. Hogyan értékeli Piton professzor körüli botrányt? Megengedhető-e, hogy továbbra is gyermekeket tanítson valaki, akinek ennyire nem stabil az erkölcse?

Ugye maga nem jogvédő, szóval beszélhetünk normálisan? Egy tanár legyen kiemelkedő erkölcsi Csomolugma, ezzel egyetértek. Ebben Piton most megkérdőjeleződött. Viszont egy tanár legyen einsteini elme. Ebben meg nem, mert kihasználja azt a természetes női igényt, hogy a férfi legyen hidegszívű, szigorú és érzelemmentes, esetleg kicsit gonosz. (És még azt mondják, nem ismerem a jogosan gyengébb nemnek nevezetteket.) Ennek láthatóan nagy a piaca, mert több nő is igénybe vette Piton szolgáltatásait. (Vajon férfiakat is vállal? És ha megfizetem?)
Mi is legyen a verdikt? Ha az iskolában továbbra is erkölcsileg kifogástalanul viselkedik, akkor nem mindegy, hogy mit csinál a magánéletében? Kit érdekel, hogy a katedrán álló ember mit rejt a fekete köpeny alá? (Főleg ha az forgatható!)

 Helló!
Cornelia Nyikorogna ön szerint megérdemli ezt a durva hangnemet?
 

Nyáhhhhhhhhhh  (Ásítottam, ha nem értenétek!)

Árpád, a punk voltam. Uff.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr92551334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jogvédő 2008.07.07. 22:43:19

Ez akkor is brutális! Szegény DtÁ! És szegény fiúja! Maguk buzit fognak csinálni belőle!

Maguk minden pasiból buzit csinálnak! Ezért nem jut Nekem!

R.ik 2008.07.07. 22:45:31

Bár Cornélia visszavonul, tanítani még fog! Művészetét továbbadja majd! És rajongói első kézből sajátíthatják el a csak rá jellemző: Csoffadt Veréb-pózt!

Mentsük meg Deth to Árpádot! - mozgalom 2008.07.07. 22:47:29

Ez egyszerűen felháborító!

El fogunk látogatni szegényhez a börtönbe! És ki fogjuk szabadítani. Vagy törvényes, vagy törvénytelen eszközökkel. Ez csak Magukon múlik!

Er? Ich! 2008.07.08. 13:05:12

Meg akarod menteni, bakker, de le se tudod írni a nevét. Gáz vagy!

Er heisst Mookie, übrigens.

Zolimoni 2008.07.09. 11:12:18

MmDtÁ mozgalom!

Adjátok vissza tritonust! Momentán nem lehet élni becses személyének jelenléte nélkül! Hajlandóak vagyunk még ilyen terroristákkal is alkudozni, csak ne bántsák Őt! Sir Sör Béla meghasonlott önmagával, mióta tritonus eltűnt! Ezt NEM tehetitek!!!
Dtá esetleg cserealap is lehet. Élve vagy holtan, csak rajtatok áll!

Béla 2008.07.09. 12:07:48

Kedveseim!

Tudjátok, hogy terroristákkal nem egyezkedünk.

sir Sör Béla 2008.07.11. 16:10:34

Egyetértek Nyúl Bélával!

De tritonust kiszabadítjuk!

Erre mérget vehettek!

Hamarosan találkozhattok Death to Árpád barátotokkal!
süti beállítások módosítása