Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Meddig mehet ez így tovább?

2008.07.09. 14:44 | Kim Nyivak | 5 komment

Nyúl Béla óvatosságra inti Newl Bealand lakosságát

A következő rémséges hírt olvastuk az Indexen, melyet most teljes terjedelmében olvashatnak az ide látogatók.

Rejtélyes nyúllefejezőre vadásznak Németországban

| 2008. július 9., szerda 12:58

Speciális nyomozócsoportot hozott létre a német rendőrség, hogy elkapjon egy ismeretlent, aki nyulakat fejez le tavaly nyár óta. Attól tartanak, hogy előbb-utóbb áttér az emberekre.

Harminc házinyúllal végzett kegyetlenül egy ismeretlen tavaly nyár óta; "Nyúlfelmetsző Jack" a németországi Wittenben és Dortmundban garázdálkodik.

 

Az ismeretlen lefejezi az állatokat, vérüket pedig valamilyen edénybe kifolyatja. A nyulak kivérzett teteme a tett helyszínén marad, a fejeknek viszont nyoma vész, ahogy a rendőrök nem leltek vérnyomokat sem, olvasható a BBC hírei között.

A rendőrség speciális nyomozócsoportot hozott létre a fura gyilkossági ügy felderítésére, mert attól fél, hogy az állatgyilkos idővel az emberekre vált át a nyulakról. A nyomozók eddig 300 személyt hallgattak ki, s gondosan megvizsgálták a tetemeket abban a reményben, hogy a tettes DNS-maradványaira lelnek, ennek ellenére a rendőrségnek mindmáig fogalma sincs, ki lehet az elkövető.

Az is rejtély egyelőre, hogy honnan szerzi Nyúlfelmetsző Jack az információkat, az állatok ugyanis nincsenek szem előtt, ketreceik általában a házak hátsó udvarban vannak. A rendőrség feltételezése szerint az elkövető esetleg a világhálón fellelhető műholdfelvételek segítségével deríti fel, hogy mely házakban tartanak nyulakat. 

A cikk itt olvasható eredeti formájában: http://index.hu/politika/bulvar/rabbit6648/

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr85560537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.09. 15:04:27

Szerintem ezt már nem lehet szó nélkül hagyni. Ki jön velem egy fáklyás tiltakozó akcióra holnap este a német nagykövetség elé?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.09. 15:05:52

És igen, majdnem elfelejtettem a kulcsszót: betelt a pohár!!!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.09. 15:08:19

Betelt. Végleg. Alapítsuk meg a Nyúl Béla Chartát!

Bokor György 2008.07.09. 22:54:48

Illetve telepítsünk rakétavédelmi,- és radar rendszert a nyulak védelmében!

És jó lenne, ha végre az eddig ez ügyben teljesen tehetetlen ENSZ is csinálna valamit, ezzel bizonyítva, hogy van még létjogosultsága.

zolimoni 2008.07.10. 15:47:02

Érthetetlen az egész, mert ha még nyúlfarok lenne... bár az is barbár, de vannak némely törzsek, ahol szerencsehozó kabalaként alkalmazzák e testrészt, bele sem gondolván, mekkora veszteség ez az ékesség a tulajdonosának.

Szerintem ha elkapják neki is vágják le, vagy a fejét vagy a....
süti beállítások módosítása