Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

John Gore fáklyás fölvonulást kezdeményez

2008.07.12. 14:44 | Kim Nyivak | 4 komment

Országunk békés többsége egy kis csoport erőszakos zsarnoksága alatt nyög. A nyulizmust eddig is érték támadások, de odáig még senki sem merészkedett, hogy elraboljon egy Nyúl Béla díjas művészt. Tritonus továbbra is a titokzatos zsarolók fogságában sínylődik, és sajnos nincs információnk arról, hogy milyen körülmények között tartják fogva.

A nyúl-ellenes hangulat fokzódását a mutatja a németországi nyulakat megtizedelő rituális sorozatgyilkos megjelenése is, akivel a német hatóság ezidáig eredménytelenül vették föl a harcot a félelmetes elmebeteggel.

Mi lehet tehát egy olyan bölcs és békés nép, mint a newl bealandi? Természetesen kifejezi mélységes fölháborodását az eseményekkel kapcsolatban és erőt demonstrál. Figyelmes olvasóink láthatták, hogy az itteni hozzászólók is fölvetették a fáklyás fölvonulás ötletét. És így most launk egy régebbi külsős munkatársa, a most szabadúszó újságíróként és bloggerként tevékenykedő irodalmár, a lánglelkű gasztronómus, John Gore áll majd a menet élére. Aki csatlakozni kíván az legyen hétfőn negyed hétkor a Kék Osztriga előtt, és hozza magával feltétlenül az ONBC tagsági kártyáját is, hogy eleve ki lehessen szűrni a provokátorokat.

A menet először a Moladori Operaházhoz megy, majd a momentai Nyúlközponthoz, ahol hétkor Árpád, a punk mond beszédet. Ezután éjfélkor égő fáklyákkal irány a kikötő, ahonnan CKV (Colt Közlekedési Vállalat) ingyenes különjáratokkal hazafuvarozza a résztvevőket.

Ne feledjék: minél többen leszünk, annál hangosabbak vagyunk!

STOP THE VIOLENCE!

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr62565019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.12. 18:32:55

Aki nyúl, velünk tart! FREE NEWLBEALAND!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.13. 14:56:39

Ezt most olvastam a pride.hu portálon:
pride.hu/viewtopic.php?topic=3198&forum=1

Szerintetek vehetjük biztatásnak, hogy ennyire általánossá vált a válaszkeresés és kibontakozás iránti igény?

sir Sör Béla 2008.07.15. 13:25:14

Ott voltam, remek volt! Főleg Vezérem szavai! Csak szegény tritonust sajnálom, aki nem lehetett jelen!

Nelson Mandela 2008.07.16. 08:23:40

Én tapasztalatból mondom, ott volt. Lélekben.
süti beállítások módosítása