Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Az első intézkedések

2008.11.12. 15:44 | Reckl_Amál | Szólj hozzá!

Alexis Dudust ma déli 12 órakor iktatták be. Az ünnepségen részt vett Moladori polgármestere és Nyúl Béla, az Official Nyúl Béla Club elnöke is.
Dudus beszéddel készült a nagy alkalomra, melyben a lelkesítés mellett politikai programját is kifejtette.
Elmondta, Momentának már nagy szüksége volt erre a változásra. A múltat minél korábban le szeretné zárni, ez azonban csak akkor következhet be, ha a múlt bűneinek felelőseit megnevezik, és ezek meg is kapják méltó büntetésüket. Ezért kezdeményezi egy vizsgálóbizottság fölállítását. Reményei szerint Laura Busch és a Medvepárt képviselője is részt vesz ebben a munkában.
Az operaház neve mostantól Alexis Dudus Nemzeti Dalpalota. A Tritonus Operettház néven elhíresült projektet a várakozásokkal ellentétben nem kívánja leállítani.
Oktatási programját tekinti a legfontosabbnak. Ezért idén már nem kell a momentai gyerekeknek iskolába menniük, nehogy egy nappal is tovább szennyezze az elméjüket az árpádista zagyvaság. Az új tankönyvek december közepére készülnek el, de a tanárok átképzése hosszabb időt vesz igénybe, ezért indulhat csak újra az oktatás 2009 januárjában.
Januárban az első héten a gyerekek kiválaszthatják azt az öt tantárgyat, amit tanulni szeretnének. Az órarend is nagyon egyszerű lesz: minden nap egy dupla óra a választott tárgyból, aztán kötelező jelleggel először balettóra (a testnevelést eltörölték), aztán zongora. Már megrendeltek minden iskolának osztályonként egy zongorát, ezek beérkezése is karácsony körül várható. Dudus minden iskolába el fog látogatni, hogy fölavassa a hangszereket.
Tervei között szerepel az ONBC befolyásának csökkentése. Tudja, hogy sokan azt hiszik, önmagában Árpád hatalmána a megdöntése sokat segít az "elynulasodott" közéleten, de Dudus figyelmeztetett: a nyulak kis, fehér és puha keze még mindig sokáig elér. Felül fogja vizsgálni hát az összes ONBC-közeli szerződést, és elbeszélget a nyíltan nyulista tisztségviselőkkel is. Először a Felej Channel munkatársaival.
Alexis Dudus sok munka vár, de a mellette álló igazság miatt érez magában elég energiát és kitartást.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr68765383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása