Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Kiírták a választásokat

2008.08.14. 15:04 | Kim Nyivak | Szólj hozzá!

Miután Árpád, a punk Tritonus megmentése érdekében lemondott posztjáról, új elnökválasztást kellett kiírni, mely a mai napon meg is történt.

Árpád, a punk mint ügyvezető elnök november 4-ét találta a legalkalmasabbnak, mert híve a hagyományoknak. Az időpont lapunk egykori sztár-rovatvezetője, SZeGény Ede születésnapja ugyanis.

Az Elnöki Hivatal bejelentette, már hárman is jelezték, szívesen elindulnának az elnöki posztért. Kilétüket viszont nem áll jogukban közölni a hivatalos kampánynyitó ünnepségig, amelyre szeptember 6-án kerül sor. Erre azért van szükség, mert így a már most elfogadott jelentkezéssel rendelkezők előnyhöz jutnának a későbbi jelöltekkel szemben. Szerkesztőségünk úgy tudja, még van, aki fontolgatja az indulást.

Ez azt jelenti, hogy nemsokára Momenta történelmének legizgalmasabb kampánya következik. Ennyi jelölt még sosem indult. Szintén nem hivatalos információk szerint a jelöltek nemcsak számukban jelentenek újdonságot, de jellemzőikben is változatosak.

Az 1997-es választásokat nagyon magas színvonalú kampány előzte meg. A Momentai Nemzeti Nyúlzeum kiállítást tervez az akkori választási plakátokból, egy külön vetítőteremben pedig a jelöltek, Árpád, a punk és Alexnder Dudus kortesbeszédeit tekintheti meg a látogató.
A szakértők arra számítanak, ez most is így lesz. Remélhetőleg a jelöltek magas politikai kultúráról tesznek tanúbizonyságot, tisztességesen, a személyes ellentéteket félretéve, az ország érdekeit szem előtt tartva törekszenek majd a győzelemre.

Kellemes kampányt kívánunk Newl Bealand összes lakójának!

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr99615829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása