Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Árpádék és az eredmény

2008.11.07. 11:43 | Kim Nyivak | Szólj hozzá!

Az ONBC külön luxussátrat állított föl a Nyúl Béla sugárút végében lévő Hősök terénél.

Árpád, a punk és stábja, no meg számos szimpatizánsuk itt várta az eredményt. Az előrejelzések elég kedvezőek voltak. Árpád, a punk gyors kampányától joggal várhatták, hogy bejön. A momentaiak nagy számban vettek részt a Portugál Napokon, és az utolsó felmérés szerint is Árpád, a punk volt egyedül képes szimpatizánsainak táborát növelni, a többieknél csökkenés volt látható. Árpád, a punk nem csupán megduplázta a szavazatok számát, hanem 110 %-os volt ez a növekedés, és a másik két jelölt belátható távolságra került.

Sajnos azonban a sajtó kritikus hangneme, mellyel Árpád kampányát szidták, továbbá a sokkal több kampánypénz Dudus malmára hajtotta a vizet. Árpád kampánystábjának vezetője nem hivatalosan fontolgatta, hogy bejelentést tesz választási csalás miatt, de eddig ez még nem történt meg, ahogyan még Árpád, a punk véleményét sem hallottuk eleddig.

A Felej Channel felvétele a választás hivatalos végeredményének beérkezésekor készült, amikor rituális körülmények között bontották ki a borítékot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr88755482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása