Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Kiegyensúlyozottság. Kiszámíthatóság. Kontroll.

2008.09.03. 15:45 | Kim Nyivak | Szólj hozzá!

Laura Busch: választási program

Államreform

Momentának alkotmányra van szüksége! Nagy hiányossága az állami berendezkedésnek, hogy jelenleg egy Nyúl Béla által aláírt szalvéta jelenti az önálló államiságot. Ezen feltétlenül változtatni kell, ha Momenta a modern államok közé kíván tartozni. Megválasztásom esetén a Világ legjobb jogászaiból fölállítok egy munkacsoportot, mely kialakítja a tervezetet.

Közbiztonság

Az utóbbi egy évben Momentán megemelkedett a bűncselekmények száma. Ennél csak az nagyobb baj, hogy nagy részük felderítetetlen marad, a momentai Büntető Kódex pedig túl gyenge büntetéseket tartalmaz. Nem fogadom el azt a liberális elvet, hogy a büntetésnek csupán pedagógiai célzattal kell rendelkeznie. Beszéljünk érthetően: a büntetés az büntetés!

Nemzetvédelem

A Világ rémsége a momentai békés állapotokat is elérte, a terroristák már itt is rettegésben tartják az embereket. A közelmúlt eseményei vezettek ehhez az elnökválasztsához is. Momenta eddigi vezetése láthatóan nem készült föl a terroristák elleni harcra, én ebben is megbízható szakértelmet hoznék ebbe az országba. Nem is beszélve arról a kiváló terrorellenes világhálózattal, melynek közvetlen közelében működtem eddig.

Gazdaság

Momenta eddig klasszikus jóléti államként működött. A magas adókkal csak egyet lehet érteni: az állam igenis jó gazda, ha jó kezekben van! A kiadásokat viszont át kell csoportosítani, elsősorban a béke és a köznyugalom érdekében.

Kultúra

Momenta ebben szenvedte a legkisebb hiányt. El kell ismerni, kulturális téren a világelsők között vagyunk. Ám több figyelmet kellene a klasszikusokra fordítani. Továbbá támogatni fogjuk a hazafias alkotásokat.

Oktatás

Mint egykori pedagógus és könyvtáros meg fogom hirdetni a Olvasás - fél egészség! programot, melyben az ország összes iskolája részt vesz majd. A könyvtárakban fölszámoljuk az ideológiai sarkokat, helyette szépirodalmat adunk mindenki kezébe. A közoktatásban eljött az ideje a tananyag felülvizsgálatának, kezdeményezni fogom Prof. Edward S. Prichard, a neves amerikai irodalomtudós módszerének momentai bevezetését, mely lehetővé teszi az irodalmi művek természettudományos értékelését is.
A betiltott testnevelés órákat visszaállítom, idősebb fiúk katonai alapkiképzést is választhatják fakultációnak.
A természettudományos tantárgyak amerikai bibliatudósok általi felülvizsgálatát kezdeményezem.

Elnökasszonnyá választásom esetén a momentai nép javára, lelki üdvéért és szabadságáért fogok küzdeni. Kérem, adjanak lehetőséget programom végrehajtására. Ne feledjék jelszavamat: First Lady - First Choice.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr99646620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása