Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

ELÉG!!!

2008.06.20. 09:04 | Árpád, a punk | 1 komment

Na most aztán elég legyen!

Miért gondolja ez bomlasztó, hogy randalírozhat? Mit képzel ez magáról? Miért jön ide, ha nem nyulista? (Talán az a kérdés is jogos: miért jöhet ide az ilyen szellemi janicsár?)

Nem tűrhetjük tovább, hogy jó hírnevünket tépázzák! Nem tűrhetjük tovább, hogy kisdedeink sírva aludjanak el gondterhelt, jogtalanul bántott szüleik látványával a szívükben.

Perelni akartok nyavalyások? Pereljetek, majd az ügyvédem, Dr. SZeGény Ede (régebben Mohács 3. jegyzője) a gatyát leszedi rólatok, pupákok!

Gyertek! Majd megkapjátok, ami Benneteket illet!

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr72530226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sir Sör Béla 2008.06.21. 14:09:32

Ez az Vezérem!

Egyébként ott van még Szmöre is, akit még Árpád, a punk kampányából ismerhetnek (ő nyomozott ki titkos részleteket Alexis Dudus-ról), aki most továbbképezte magát, és Vezérem testőre lett! Kiképzést az E-Klub harcászati- és habcentrumban szerezte!!!!

Éljen Árpád, a punk!
Címkék: szózat
süti beállítások módosítása