Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Az utolsó közvéleménykutatás

2008.11.03. 08:00 | Reckl_Amál | 2 komment

Ma éjfélkor publikálták az utolsó közvéleménykutatást. Ennek eredménye meglepő.

Most először 1%-on belülre került a két nagy rivális, Laura Busch és Alexis Dudus. Egyúttal mindketten vesztettek népszerűségükből. Árpád, a punk az első méréseknél nagyon halványan szerepelt, 10 % alatt mérték támogatottságát. Mostanra viszont 23%-ot ér el a népszerűségi listákon, és ha hozzávesszük, hogy Busch és Dudus mindössze 28%-on állnak, még sok minden történhet.

Árpád népszerűségének növekedése az ex-elnöl kiemelkedő aktivitásával magyarázható. Múlt héten eszméletlen tempójú kampányolásba kezdett. A momentaiak egy pompázatos rendezvénysorozaton vehettek részt, rögtönzött Portugál Napokat szerveztek, melynek csúcspontja a Szentivánéji álom felújítása volt, melyről lapunk beszámolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr26746272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buschvoter 2008.11.06. 12:37:30

De mi lett a választás eredménye? Erről miért nem hallani?

Kim Nyivak 2008.11.06. 15:04:48

Nagyon szoros az eredmény, még számolják a szavazatokat.
süti beállítások módosítása