Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Az elmeszakértő megszólal

2008.07.02. 08:52 | Kim Nyivak | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

 

A Death to Árpád - ügy nagy visszhangját mi sem bizonyítja jobban, hogy nem nyulista kereskedelmi csatornák is vezető sztoriként emlékeznek meg róla.

Tegnap reggel a tv2 Mokka c. műsorába invitálta a DtÁ-t vizsgáló orvosszakértő-team vezetőjét, Dr. Béla Árpádot.

A világhírű elmeszakértő elmondta, a vizsgálatot még nem zárták le, amely a szokásosnál nagyobb erőfeszítést igényel. A hölgy agyát ugyanis csak a nemrég Amerikából vásárolt 8000-szeres nagyítású elektromikroszkóp segítségével tudják föltérképezni, mivel az igen pirinyó.

Mindenesetre, szögezte le a Dr. Lovas Janónéról elnevezett elmegyógyintézet professzora, az már előzetesen kijelenthető, hogy DtÁ súlyos traumán eshetett át. Ilyen szellemi terrorizmusra csak egy értékekkel nem rendelkező, antiszociális, sérült személyiség képes.

A riporter kérdésére, hogy mennyire igaz a nemváltás megbánásának hatása, Dr. Béla nem kívánt válaszolni. Annyit mondott, részleteket csak a vizsgálat lezárása után mond. Persze akkor is csak, ha jól megfizetik.

Végül azt boncolgatták, vajon megmenti-e Death to Árpádot a börtöntől a diagnózis. A szakértő véleménye az volt, hogy lehet. De nem érdemelne kegyelmet - és itt már  hangsúlyozottan magánvéleményét fejezte ki - aki egy Árpádot szid.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr53549150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása