Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Újabb bűncselekmény Momentán!

2008.07.09. 10:17 | sir Sör Béla | 6 komment

Kedves olvasóink!

 

Tragikus események színhelye volt Momenta a múlt héten. Egyik tiszteletreméltó polgára, tritonus eltűnt. Először csak azt hittük, el van foglalva, de sajnos kiderült, hogy a "Mentsük meg Death to Árpádot - mozgalom" elrabolta, és fogva tartja valahol. Ezért kérünk minden lakost, hogy jöjjön, és segítsen a nyomozásban, amit megint Szmöre vezet!

 

Áprád, a punk-ot mélyen megrázta a hír. "Momenta eddig a béke szigete volt! Érted?! Soha nem történt semmi bűntett! Érted?! Ez szörnyű! Érted?!" A vezér - tőle szokatlan módon - nem találta szavakat.

 

Nyúl Béla is együttérzéséről biztosította tritonus hozzátartozóit, és minden segítséget megad, hogy mielőbb kézrekerítsék a bűnözőket!

 

A Moladori Operettház vezetősége (én) úgy döntött, hogy a megnyitót e sajnálatos esemény miatt elhalasztja. Addig, míg tritonus nem kerül elő, nem léphet néző a nézőtérre.

BREAKING! BREAKING! BREAKING!

Itt a bizonyíték és beismerő vallomás egyben!

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr75560057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolimoni 2008.07.09. 11:03:34

Micsoda????

Én csak azt gondoltam, hogy tritonus a szombati parádés karnevál utóhatásait kipihenni vonult vissza a köztudatból, de max. csak pár nap erejéig!

Bevallom, nekem gyanús Cornelia Ny.! Lejet, hogy a művészi féltékenység egy újabb vad hajtása ez a gaztett a részéről? Lehet! Szerintem azonnal induljon Szmöre, és az elit alakulat tritonus kiszabadítására!!!!
Követelem!!!

Cornelia Ny. pedig nyerje el végre méltó bűntetését tetteiért! Immár halmozottan!!!!

Reckl Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.09. 12:06:10

Ezért ekkor a hallgatás a blogján.

Cornelia kevés ehhez. Is.

Draco = Super Magician 2008.07.09. 12:13:56

Szerintem ez kamu.

És mióta momentai állampolgár tritonus? Kapott két díjat. Ennyi.

....... 2008.07.09. 16:21:21

Leveletek érkezett....

Harry Potter 2008.07.09. 21:37:17

Hé, Malfoy!

Tanulj meg olvasni! Tritonus már régen Moladoriba költözött. Ott él, de még nem állampolgár!

Egyébként meg Capitulatus!

sir Sör Béla 2008.07.09. 21:42:12

Ez így van! H. Potter úrnak igaza van! De ez hamarosan megváltozik! Newl Béland illetve Momenta állampolgára az lehet, aki legalább 5 éve nyulista, és már fél éve az országban él. Tritonus a kezdetek óta e vallás követője, és a fél év is mostanában jár le. Úgy terveztük, hogy az Operettház megnyitóján avatjuk állampolgárrá, de ez a sajnálatos események miatt csúszik. DE NEM MARAD EL!
süti beállítások módosítása