Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Nyúl Béla a vérpadon

2008.08.03. 13:44 | Reckl_Amál | 3 komment

A kedves olvasók nyilván csodálkoznak, hogy hogy én, a magyar sztárblogger, írok Önöknek, de Kim Nyivákot tegnap éjjel letartóztatták. Nyúl Béla is fogságban van, és a legrosszabbra készülnek.

Amikor Árpád, a punk lemondott, sokan szomorúan, de elismerték poltikai érzékét, demokratikus érzékenységét. Mára viszont kiderült, nagy hiba volt. Árpád ugyanis gyakorlatilag tálcán kínálta föl az uralmat a terroristáknak. Erre egyedül az e helyen is előforduló független értelmiségi, Bokor György világított rá. Sokakat megdöbbentett, hogy e nemeslelkű férfiú mekkora politikai érzékről tett tanúbizonyságot, amikor gyakorlatilag egyedül felismerte és kimondta az igazságot: nem szabad ezeknek engedni.

Mert kik ezek valójában? Nem tudjuk, gyávák megmutatni arcukat. Mit akarnak? Erről is csak annyit tudunk, hogy a Nyúl - Árpád hatalmi tandem bukását, méghozzá erőszakos, hovatovább gyilkos módszerekkel. Rendes programjuk nincs. Hatalomra kerülésük esetén (amire sajnos óriási az esély) csak pusztítanának. Tönkretennék mindazt a kulturális, civilizált milliőt, amit a nyulisták csak a Pax Belana kifejezéssel illetnek.

De mindenek előtt azért volt helytelen ezeknek az aljas bűnözőknek engedni, mert láthatóan ténylegesen két hősünk életére törnek. Ez megengedhetetlen!

Tegnap éjjel, ahogy már írtam, a Szabadítsuk ki Death to Árpádot! mozgalom egyik szabadcsapata letartóztatta Nyúl Bélát, és a Nyúlközpont 32 munkatársát. Ma este, 20:00-kor átadják Nyúlat a CSÚNYÁK-nak, a Nyúl Béla-ellenes terrorista alakulatnak. Szóvivőjük pedig jelezte, hogy holnap reggel, napfelkeltekor Nyúl Béla feje a porba hull. Magyarázatképpen csak annyit mondott, hogy Árpád, a punk csak a második ebben a sorban, bár az ő tevékenysége is sok gondot okoz. De mégis minden Nyúl Bélából indult ki. Az erkölcsi megtisztulás érdekében tőle kell megszabadulni először. Hogy mennyire komolyan gondolják, azt már jól mutatja, hogy a főtéren már az emelvény... Csak nem arra készülnek tényleg???!!!

Természetesen minden fejleményről tájékoztatjuk Önöket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr39598390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amadeus 2008.08.03. 20:17:00

Nem találunk szavakat....

Görsvingyuri 2008.08.03. 20:18:29

Ez a világvége!

Death to Árpád and Béla 2008.08.03. 20:19:45

Köszönjük, Tritonus!

Egyedül elérted, amire mi mindig is vártunk.
süti beállítások módosítása