Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Nyúl Béla nyilatkozata

2008.08.12. 15:14 | Kim Nyivak | 4 komment

Mélyen tisztelt Kelet-Indiai Társaság! Kedves Bokor György úr!

Sajnálattal vagyes megdöbbenéssel olvastuk nyilatkozatukat, mely szerint országunk vendégszeretét még csak rövid ideje élvező Nagykövet úr távozni kényszerül, túlzott politikai aktivitása okán.

A nyulisták béketűrő és toleráns népe nevében, kérem, fontolják meg e döntésüket, mert Bokor György úr tevékenységét egyátalán nem éreztük tolakodónak, bölcs meglátásai éppenhogy segítették munkánkat. A Newlspaperön tett kijelentéseit politikai szakírói munkássága részének tekintettük, sorait soha sem rosszallással, de a kimagasló szellemi potenciál iránti vonzalommal olvastuk.

Most, amikor országunk talán legmélyebb krízisét éli át, s a jövőnk bizonytalanabb, mint valaha, éppen ilyen emberekre van szükségünk. Távozása rendkívül nagy veszteség volna, és én személyesen is nagyon sajnálnám! Mivel nagyon jót tenne országunknak a szellemi erősítés, továbbá, a nagy tiszteletű BEIC által javasolt úr szakértelmét sem kívánjuk megkérdőjelezni, szívesen látjuk mindkettejüket. Ha megenged a magas tekintetű Társaság további tanácsokat, akkor javaslom, hogy Lord John Marbury legyen az általános nagykövet, Bokor György pedig tiszteletbeli nagykövetük, egyúttal az Önök több évszázados bölcsességét hordozó, (bel)politikai tanácsadónk.

A sajtóban sajnálatos módon felbukkanó, kioktató jellegű írásokért felelni sajnos nem tudok, viszont elmondhatom, nem nyeri el tetszésemet az ilyen hang. Newl Bealand a béke és tolerancia földje, elvárom minden nyulistától, hogy a bennünket érdeklődéssel meglátogató vendégeinket a nekik kijáró tisztelettel szólítsa meg. Különösen, ha ilyen nagy formátumú személyről van szó.
Jelen inzultus okozójának védelmében (És ne feledjük, én szimpatizánsaim mellett is kiállok!) el kell mondanom, hogy a hölgy nagy megrázkodtatáson esett át az elmúlt hetekben. Hivatalosan még nem jelentkezett a nyilvánosság előtt. Továbbá én mint művész átérzem, hogy egy-egy ihletett pillanatban a tehetséges embert elragadja a hév. Talán pont Önt nem kell arról meggyőznöm, hogy az igazán nagy emberek néha természetüket tekintve problémásak lehetnek.

Mindenenk értelmében tehát, kérem, gondolják át a közölt döntést, és Bokor György úr térjen vissza Szigeteink földjére mihamarabb!

Köszönettel:

Nyúl Béla
Az Official Nyúl Béla Club elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr99612611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Embassy of the B. E. I. C. 2008.08.12. 15:31:24

Dokumentum Másolat; Árpád, a punk válaszol - Hősies idők - Embassy of the B. E. I. C. 2008.08.12. 15:14:54 :

A BKIT Newlbelandi Nagykövetségének nyilatkozata:

Üdvözlök mindenkit, a nevem Őexcellenciája Lord John Marbury. Ősi brit nemesi család sarja vagyok, egészen Hódító Vilmosig vezetem vissza a családfámat. Engem ért a megtiszteltetés, hogy Őfelsége Kormányának képviseletét láthatom el a mai nap 12 órától, mint a Társaság Newlbelandi Nagykövete.

Munkám során igyekszem a newlizmust megérteni és megértetni a világ távoli pontjain élő britekkel, egyben a brit értékeket igyekszem bemutatni a newlistáknak. Lehetőségeimhez képest megpróbálom Newlbeland és Britannia közös érdekeit és értékeit képviselni, munkámmal mindkét dicső nemzetet szolgálni kívánom.

Sajnálatos azonban, hogy még el sem foglalhattam a hivatalomat és máris valaki visszaélt a nevemmel!
Ez felháborító, de különösebb figyelmet nem érdemel!
Kitünő figyelmeztetés ez arra, hogy miért nem szabad a Társaságnak beavatkoznia ebben a feszültségekkel teli térségben.
Elég csak megnézni Nyúzia és Nyoroszország konfliktusát. Intő példa, hogy a provokáció és a terrorizmus az ellenség legerősebb fegyvere. Ezek ellen a mi legerősebb fegyverünk a közöny és a demokrácia lehet! A Társaság mindenképpen az előbbit, és remélem, hogy Newlbeland az utóbbit választja!

Őfelsége Képviseletében, mint a Korona Hű Szolgája és a Társaság Különleges és Meghatalmazott Nagykövete, ezennel üdvözlöm Newlbeland minden polgárát! Kívánom, hogy mindkét nemzet felvirágozzék, és örök békében éljünk!
Isten áldja Newlbelandot és Isten óvja Britanniát!

Őe. Lord John Marbury NK.

Embassy of the B. E. I. C. 2008.08.12. 15:45:25

A BKIT Newlbelandi Nagykövetségének nyilatkozata:

Őexcellenciája Nyúl Béla Elnök Úr!

A Társaság Kormányzótanácsa - egyeztetve mindhárom Palota képviselőjével - megfontolta az Ön ajánlatát és sajnálattal kell közölnöm Önnel, hogy Őfelsége képviseletét nem láthatja el egyszerre két ember.
Döntésünk végleges, és megváltoztathatatlan. A Társaság Nagykövete Lord John Marbury.

De fontos számunkra az országaink közti béke és harmónia, ezért Bokor György úrral megállapodtunk, hogy közös megegyezéssel megfosztjuk őt minden hivatali tisztségétől, továbbá visszavonjuk brit (kettős)állampolgárságát. Így lehetővé válik - tekintve, hogy többé már nem Őfelsége alattvalója -, hogy immár kizárólag amerikai állampolgárként szabadon tartozkodhasson Newlbelandon, természetesen, ha az Önök törvényeit betartja, illetve, ha ő ezt szükségesnek/jónak látja. Őt immár semmi nem kötelezi, és a Társaság érte semmilyen felelősséget nem vállal.

Változatlanul:

Őe. Lord John Marbury NK

Bokor György (a jövőben "Bush for America") 2008.08.12. 16:19:40

Éppen a check-inben voltam a reptéren, amikor elkapott a követtségi futár, hogy azonnal menjek vissza.

Az eredményt látjátok... :)

Jó fejek ezek a britek, vagy lehet, hogy még mindig él bennük a múlt emléke, ti. amikor hülyére vertük őket Yorktown-nál. :)
Nem baj, belementek, persze most úgy adják el, mintha az ő érdemük volna, nem baj legyen nekik. Már úgyis rohadtul untam a londoni klímát.

Laurával úgy döntöttünk, hogy maradunk - a Nyasham Palotában vettünk ki szobát - és szeretnénk részt vállani - még nem tudjuk kinek az oldalán és milyen formában - a hamarosan megtartott második szabad választásokon. :)
Otthon is meccs van, de azok teljesen hülyék, és unalmasak. Remélem itt izgalmas, és értékelvű, igazi verseny lesz.

Alapitványt hoztam létre: "Bush for Newlbeland" a neve. (Politikai)Tanácsadás, (Politikai)marketing, közvéleménykutatás a profilja.

Sokat fogok ingázni az Államok és Newlbeland között, de ez most már nem zavar. Magamnak dolgozok, mint független politikai tanácsadó. Király! He-he. (Illetve Köztársaság!)

Éljen Texas és éljen Newlbeland!

sir Sör! Maga meg inkább a választásra gyúrjon, mert lesz dolga, ha a szánalmas jelöltjét meg akarja választatni. Mr. Árpád hagyta, hogy terroristák elraboljanak Newlbelandiakat, és amikor nem tudott mit tenni gyáván lemondott! Ezzel akar maga kiállni egy választáson? :) Jó vicc...

Helló Newlbeland, megjöttem, és maradok. ;)

Bush for Newlbeland 2008.08.12. 16:24:30

Bocsánat, a szokás hatalma. Természetesen már nem America, hanem Newlbeland. Otthon már sikeres politikát folytattam, most itt is azt fogok! :)

süti beállítások módosítása