Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Dudus első kampány-koncertje

2008.09.15. 12:36 | Reckl_Amál | Szólj hozzá!

A várakozásoknak megfelelően Alexis Dudus nagyszabású koncertet adott szombat este a Felvonyulási térnél fölállított színpadon.

Legjobb formáját hozta, saját repertoárjának legszebb darabjaival kedveskedett rajongóinak. A látványvilág a legszínvonalasabb vegasi show-kat idézte, nemhiába volt a show business fellegvárában ünnepelt sztár Dudus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A színpadon ötven jól képzett táncos szolgált lenyűgöző élő díszletként Dudus mögött, aki 57 éve ellenére remekül mozgott és

énekelt végig.

 

 

 

 

 

 

A koncerten a sörjegyekből úgy becsülték, hogy közel hetvenezren jelentek meg. Amennyiben azonban a gyermekeket és az antialkoholistákat is hozzászámítjuk, akkor legalább százezer nézője volt a műsornak.

Dudus erre a hétre is tervez egy előadást, mint a koncert végén elmondta, grandiózus alkotás lesz, de azt egyelőre titkolja, mivel is rukkol elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr82664257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása