Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Roxfordi szexbotrány

2008.09.16. 15:21 | Kim Nyivak | 5 komment

Sajnos nem csitulnak a Roxford körüli elgondolkodtató hírek. Nyáron a Newlspaper is beszámolt már Piton professzor sajátos "mellékállásáról" mint gigolo. Egyes jól értesült olvasóink már akkor is feszegették azt, amit Árpád, a punk említett először. Ma viszont hivatalos: a Roxford egykori igazgatója, Dumbledore professzor meleg.

A People Magazin címlapsztoriként hozta le ezt a hírt. Dumbledore szerint senki sem tudott róla, semmit sem befolyásolt a munkája során. Ezzel az ONBC egyetért.

Lapunk kérdésére Dumbledore sajtótitkára elmondta, a híres varázsló fontolgatja, hogy nyuldíjas éveit Momentán tölti, hiszen közismerten jó viszony fűzi Nyúl Bélához. Továbbá közölte, Árpád, a punkra szavazna, ha tehetné.

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr13666260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malfoy 2008.09.16. 21:18:32

Hát igen!

És akkor még erről nem is beszéltünk: velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/09/16/daniel_radcliffe_penisze_osszement_a_szinpadon

Myrtill 2008.09.16. 21:28:11

Malfoy, a híred biztos kamu, én tudom. ;)

Ron Weasley 2008.09.22. 22:53:46

SPOILER!!!!!!!!!!

NE OLVASS TOVÁBB, HA NEM AKAROD TUDNI MI TÖRTÉNIK!!!!!!!

TÉNYLEG!

NAGYON SPOILER!!!!!!!!


----------------------------------------------------------

Dumbledore halott. Ott voltam, láttam. Egyébként tényleg meleg volt. És egyetlen szerelme volt az életben. Úgy hívták, hogy Grindelwald, de csalódnia kellett benne, mert a sötét tanokat követte. Így a tudománynak és a tanításnak szentelte minden idejét. Földi maradványait a Roxfortban helyezték el, s madara Fawkes örökre távozott, ki tudja hová. - Egyes hírek szerint gazdája végakaratát teljesítve Momentára költözött.

----------------------------------------------------------


SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malfoy 2008.09.23. 20:53:39

Grinewald? Apámmal azt gondoljuk, hogy az meg zsidó volt.

Ginerva Weasley 2008.10.14. 11:43:57

Na, Malfoy, te, meg a leszerepelt apád csak kussoljatok! Emlékezz, mi lett a vége, mikor legutóbb a rossz oldalra álltál... Majdnem otthagytad a fogad. Te is meg az egész családod! Vagy csak említsd meg apádnak az Azkaban és a Dementor szót...!

süti beállítások módosítása