Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

2008.10.01. 10:06 | Kim Nyivak | Szólj hozzá!

Tisztelt választópolgárok!
A tegnap nyilvánosságra került videofelvétel nem a nyilvánosságnak készült, hanem csupán családi/ baráti bolondozásként született.


A benne elhangzó kirekesztő hangvételű gondolatokat csupán viccnek szántam, és nem ez a hivatalos álláspontom.


Továbbá ki szeretném fejezni csalódottságomat. Úgy látszik, nem mindenki gondolja komolyan a kampány tisztaságát, és jelölésem ellenzői most olyan mélységbe jutottak el, amelyet még a gyakorlott politikai szem is ritkán lát.


Különösen megdöbbent a támadás anonimitása. Felszólítom a politikai tisztesség nevében azt a személyt/ szervezetet, aki/ amely nyilvánosságra bocsájtotta a szóban forgó felvételt, álljon ki a közélet színpadára, és valljon színt, milyen céllal tette ezt!
Remélem, választóimat nem bizonytalanította el ez a kétes videó, mely hangsúlyozottan nem a kampányfilmem.


Bízom benne, hogy Momenta bölcs választópolgárai a programok tartalma alapján szavaznak majd, és nem hagyják magukat befolyásolni ilyen inkorrekt közlések láttán.


Üdvüzlettel:


Laura Busch
First Lady - Fist Choice
 

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr57690335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása