Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Árpád, a punk szózatot intéz

2008.07.11. 10:55 | Árpád, a punk | 6 komment

Kedves Nép!

Nyilván most azt várjátok tőlem, hogy valami megnyugtatót mondok, és aztán mint a többi politikus büszkén mosolygok címlapokról, mondván megcselekedtem, amit megkövetelt a haza.

De sajnos jelen helyzetben nem lenne őszinte ezt tenni. Mert baj van!

Baj van, mert egyik moladori polgárunkat elragadták a gazok. Mondhatja a lelketlenebb olvasó, miért kell egy lakossal ennyit foglalkozni. Erre én meg egyrészt azzal válaszolnék, hogy Tritonus nem csupán egy lakos, hanem korunk egyik kiemelkedő művésze. Birtokosa a Nyúl Béla díjnak és a Death to Árpád - akció nyomravezetőjeként megkapta a Béláért - a Nemzetért díj plüss fokozatát.

Másrészt az ilyen lelketleneknek azt javaslom, hogy raboljanak el még öt momentai polgárt, és a hetedik te magad légy!

Mert ha egyszer beteszi kampós karmait a bűnözés lába, akkor vége a Pax Belana és Arpadia korszakának. Akkor kezdhetünk félni. Akkor kezdhetjük újra zárni az ajtókat, akkor félni kell este a metrón, akkor bajonettel a kezünkben alhatunk... Ezt akarjuk? Na nem!

Mert mi a fő előítélet a nyulakkal szemben? Az, kedves barátaim, hogy gyávák, hogy mindentől félnek. Mi itt Bélával felépítettünk egy Birodalmat, ahol senkinek sem kellett félnie. És erre most jönnek ezek a valakik és szétbarmolják, csak mert nem tetszik a pofánk? (Hogyhogy nem?) Engem a Nép választott! Ti választottatok. Választhattátok volna Alexis Dudust is, de azt mondtátok, hogy engem akartok, akkor most mi van?

Ez, kérem, a demokrácia! Lehet, hogy nem tetszik a pofám, de engem akartatok, akkor meg el kell viselni, ennyi.

Úgyhogy tisztelettel kérném a mélyen tisztelt terrorista urakat és hölgyeket, hogy AZONNAL adják vissza Tritonust és menjenek a büdös picsába!

Árpád, a punk

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr56563456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bokor György 2008.07.11. 12:26:17

Jut eszembe demokrácia...

Nem jön el lassan a választások ideje? Talán itt még beleférne nekem egy harmadik terminus! :)

(Van egyáltalán Alkotmány?)

Árpád, a punk 2008.07.11. 12:49:26

És gondolom Nyúl Béla is vesszen, mi???

Bélám! Ezek szavazni akarnak! (A végemet akarják! Csinálj valamit!)

Nelson Mandela 2008.07.11. 13:10:15

Most vonultam vissza, és erre ez....

Árpád! Azt javaslom önnek, hogy Momenta rendezzen egy akkora segélykoncertet, amekkorát még nem látott a világ!

Van egy Paul Hewson nevű ismerősöm, aki leginkább ilyen koncertek szervezésével foglalkozik. Priviben megadom a számát. Hívja föl!
(Itt van a referenciája: de.wikipedia.org/wiki/Bono)

Ha sok sztár énekli a színpadon, hogy Free Tritonus, az biztosan segít.

sir Sör Béla 2008.07.11. 16:07:53

Vezérem!

A közvéleménykutatás eredménye megérkezett. Ezek az uszító terroristák kisebbségben vannak. De valaki pénzeli őket... (Na vajon ki...?) Pénzeli őket, és így próbálja ez a marék ellenálló megdönteni RP és Nyúl Béla hatalmát. Pedig a nép veletek van! Talán most már belátják, mért kell rehabilitálni ezeket a terroristákat.

Komoly gondjaink vannak, és ezek komoly embereket kívánnak. Gyászos volt az a nap, mikor börtönt kellett építenünk Newl Bélandon, de szűkség van rá. El kell kapni ezeket a mocskokat és megtisztítani a lelküket. De elsősorban a szervezet fejét, és pénzforrását kell elkapni, aki nem más, mint Alexis Dudus. Csak ő túl gyáva, hogy átlépje az ország határait.

Vezérem! Ne aggódjon, nincs veszélyben a haza! A nép, még Önt akarja!

Málna 2008.07.11. 16:15:57

Látom, MMDtÁ-M eltűnt... nem is jelentkezeik! Menekültök, mi, kutyák!

Árpád, a hős vezér szózata úgy elrisztott, hogy sose jöttök vissza, mi? Tritonust is adjátok vissza azonnal! Különben az ÉN VEZÉREM nem áll jót magáért!

Szeretlek RP!

A Telegnagyobb rajongód: Málna

Bono 2008.07.12. 14:39:35

Nos, hát akkor felajánlom a szolgálataimat. Csak szóljatok, kit kell megszerezni, és össze is ütjük a dolgot.
süti beállítások módosítása