Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Sajtóvélemények a programokról

2008.09.08. 11:02 | Reckl_Amál | 2 komment

Neue Zürcher Zeitung: "A szabályos konzervatív vonalat képviselő Busch, a gyengélkedő helyi favorit Árpád és az abszurdan populista Dudus összecsapásának kimenetele háromesélyes."

Bild: "Dudus a szórakoztatóiparra hagyatkozik."

Der Standard: "Figyelemre méltó az a politikai sokszínűség, amely a momentai elnökválasztás jelöltjeinek hátterét illeti. Az összecsapás nagy esélyese az amerikai First Lady, aki szigorú, ám szükséges stabilizáló programmal száll versenybe. Egyik ellenfelét, Alexis Dudust a nemzetközi közvélemény a las vegasi kaszinók színháztermeiből ismerheti, sokak számára meglepetés indulása, miután az elmúlt évtizedben nem vett részt a politikai életben. Az igazi meglepetés azonban Árpád, a punk. Mint ismeretes az ő lemondása miatt írták ki a választásokat. Ekkor Árpád visszavonulót fújt még, melyet sokan a terrorizmus elleni harcra alkalmatlanság jelének véltek. Hogy mégis jelöltette magát, az bátor dolog, főleg, mert sokan vele azonosítják Momenta hanyatlását."

The Times: "Dudus és Árpád, a punk programjáról semmit sem tudunk. A választókat így rákényszerítik a sötétben tapogatózásra. Laura Busch programja alapértékeket tartalmaz, nem túl kreatív, túl sokat vállal."

International Herald Tribune: "A zongorasztár, a költőfejedelem és a First Lady - mint valami gyenge politikai vígjáték."

Népszava: "Végre Momenta is élvezheti azt a politikai helyzetet, amikor egy vidéki elvisz komoly esélyt kap. Orbán Viktorhoz méltó populizmus, programnélküliség jellemzi Dudust. Liberális oldala pedig az eszmei irányzat szégyene."

Magyar Hírlap: "Árpád, a punk olyan, mint Gyurcsány Ferenc. Túl sokat ült a trónján, és nem csinált semmit. A különbség csak az, hogy lemondott. Viszont egy hónappal később nagy nemzeti összefogásra, mandelás megbocsájtó szólamokra futja csak neki, mégis hivatalosan jelölt lehet újra. Ez fontos tanulság Magyarország jövőjét illetően is."

Bors:"Dudus lemondott!!! A reggeli briósáról. Formába akarja magát hozni a választásokra."

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr37653514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Vaskalap 2008.09.08. 13:19:17

Mindkét kampánynyitón ott voltam. Azt tudom mondani, ez kell a népnek. Csupa szép szó, csupa nemes gondolat, tüzijáték - parasztvakítás.

Árpád, a punk tényleg kifáradt, kiégett. Pihennie kéne, már nem tud mondani újat.

Dudus meg - stílszerűen - félnótás. Egy debil, aki össze-vissza hadovál.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.09.08. 13:47:12

A Dudus lemondott!!! a Bors címlapján hogyhogy nem csaupa nagybetű?

Így:

DUDUS LEMONDOTT!!!
süti beállítások módosítása