Newlspaper Online

A világ az ONBC szemszögéből.

Friss topikok

Refreshing...

Linkblog

Online nyulisták

Nyúl Béla kedvenc klipjei

2008.07.03. 10:17 | Kim Nyivak | 3 komment

Nyúl Béla kötélnek állt, és újabb intim, privát dolgába avatja be exkluzívan a Newlspaper Online olvasóit.

Lássuk, tehát, melyik három videoklipet szereti Nyúl Béla a legjobban.

Good Puppy - George Michael: Shoot the dog

Ez a viszonylag friss klip már megjelenésekor klasszikusnak számított. Emlékezetessé az teszi, hogy emiatt tiltották ki George Michaelt végleg az USÁ-ból.
Jelentkezzen, akinek nem a ruhaszéttépős rész a kedvence.
Ez a klip mindenkit felvonyultat, aki akkor fontos volt: az azóta tragikus sorsúvá vált Hussein, az azóta tragikus hirtelenséggel megbukott Blair és az azóta is tragikusan újraválasztott Bush.

 Elton John - I'm still standing

 

A '80-as évek zenéjét Nyúl Béla csak a külsőségek miatt szereti, hangzásban kevésbé. Van azonban egy-két olyan nagy klasszikus, akinek a nyolcvanas évek csupán időhatározó karrierjének leírásában, csupán egy korszak.
Ilyen a világhírű énekes, mellesleg Nyúl Béla közeli barátja, Elton John. Sok számát szereti, de a klipek közül az I'm still standing-et tartja a legjobban sikerültnek.
A nyulista életöröm, stílusosság és tehetség-kultusz csillan meg benne. A sok szép, festett(!) testű fiú ritikus tánca pedig Nyúl szerint szép kifejeződése mindennek.

 Frankie goes to Hollywood - Relax

És meglepetésre: még egy nyolcvanas évekbeli videó!
Persze sokan most azt gondolják, a klip témája miatt nyerte el Béla tetszését. És ez részben igaz is, de a klipnek más nyulista vonatkozásai is vannak.

A klipet ugyanis a newl york-i Nyúlközpont nem hivatalos megnyitó buliján, 1983. októberében forgatták. És történetesen Nyúl 30. születésnapján! (A NYC Albert Rabbit Center csak 1984-ban nyúílt meg a nagyközönség előtt.) A fergeteges buli minden percét filmre vették, és a leglátványosabb, ám nem túl pikáns pillanatokat összevágták Frankienek (Holly Johnson, a Ferences Trend egyik alapítója). Ezzel az együttes és a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb és legemlékezetesebb videóját létrehozva.

Hogy mi történt a muri egészét dokumentáló szalaggal, az mindenesetre rejtély. De Nyúl Béla szerint nem is avatatlan szemeknek való, ami ott történt. Legalább is a viseóban a legszelídebb képeket látjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://newlspaper.blog.hu/api/trackback/id/tr76550793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.03. 19:24:10

Kedves Nyúl, vegyem jelentésesnek a poszt megjelenési idejét?

Bokor György 2008.07.03. 19:53:07

Mondjuk az első klipp nem is vicces és én nagyon utálom a druszámat... És nem is ilyen az Ovális, már rég rózsaszínű a függöny! A Tónin meg ne csodálkozzon senki! Két ilyen nő mellett kell egy erős férfi barát! :)

Kim Nyivák 2008.07.04. 09:13:18

Istenem! Valaki észrevette!
süti beállítások módosítása